PSZICHOLÓGIAI KONZULTÁCIÓ

A konzultációk során az egyén saját erőforrásaira támaszkodva találjuk meg a megoldásokat a felmerülő nehézségekkel kapcsolatban. Olyan nehezebben megoldható élethelyzetekről van szó, melyek az élet folyamán mindenkivel előfordulhatnak.Mitől érzem magam rosszul a bőrömben?

Mitől leszek boldog? Mitől lesz a családom boldog?
Hogyan tudnék változtatni az életemen?

A pszichológiai konzultáció segítségével ehhez hasonló kérdésekre keressük a válaszokat, megoldásokat.

KONZULTÁCIÓ TÁRSKERESŐKNEK

Megtalálni a párodat és egy párkapcsolatban élni- ezek teljesen érthető és jogos elvárások az élettől. Nem mindenki olyan szerencsés azonban, hogy ez akkor sikerüljön neki, amikor akarja.. Sokan nem találják meg maguk mellé a megfelelő embert, és ennek számos oka lehet.

Valószínű már régóta próbálkozol te is és egyre nehezebben éled meg a társtalanságot, az egyedüllétet, és nem igazán érted, hogy miért történik ez veled.
Hiszen te ismerkedsz, ahol csak tudsz, fent vagy az összes online társkeresőn, de mégsem történik meg a csoda…

Mikor hasznos a társkereső konzultáció? Ha tényleg szeretnél változtatni ezen a helyzeten, felelősséget vállalni, kilépni a szokásos sémáidból, önismeretre szert tenni- és motivált vagy!

PÁLYAORIENTÁCIÓ

Szeretnénk hozzásegíteni a hozzánk forduló fiatalokat, hogy olyan pályát találjanak maguknak, ami leginkább összeillik az érdeklődésük mellett a képességeikkel, személyiségükkel, motivációikkal, így a munka egyben örömöt és kiteljesedést jelenthet majd számukra.

Módszerünk komplex pályaorientációs tanácsadás középiskolások, pályamódosítók számára. A módszer lényege, hogy a pályaválasztási döntést több oldalról közelítjük meg.

A két üléses tanácsadás során első alkalommal egy beszélgetés és különféle pszichológiai és alkalmasságmérő tesztek segítségével mérjük fel a személy képességeit, érdeklődését, motivációit és személyiségjellemzőit.

AUTOGÉN TRÉNING

Ha úgy érzed, hogy a túlzott stressz megnehezíti életed, esetleg testi szinten is problémát okoz, az autogén tréning lehet egy egyszerű megoldás, mely alapot ad egy új szemléletmódhoz, mélyebb önismerethez.

Ha szeretnél egy, a hétköznapokban is könnyen alkalmazható módszert elsajàtítani jelentkezz be hozzànk, 10 alkalmas (igény szerint egyéni vagy csoportos) tréningükre, hogy megtapasztald az AT pozitív hatásait.

Életmóddal összefüggő stressz, alvásprobléma, magas vérnyomás, krónikus testi panaszok (pl. gyomorfájás) esetén mindenképp javasolt kipróbálni.

 

20000 Ft / óra
(minden óra 50 perces)

PÁLYAKEZDÉSI TANÁCSADÁS

A pályakezdési tanácsadás azoknak a fiataloknak szól, akik a végzettség megszerzését követően nem találják a célt, nem tudják, merre induljanak, nem érzik még késznek magukat arra, hogy kilépjenek a nagybetűs Életbe.

A pályakezdés lelki értelemben is egy változásokkal teli időszak, amikor a diákélet szabadságát a dolgos hétköznapok, és a felelősségteljes döntések váltják fel.
Az oktatási intézmény jól körülhatárolt elvárásrendszere helyett ennek az életszakasznak a feladataira, az álláskeresésre, a munkavállalás megkezdésére senki sem készít fel.

A pályakezdési tanácsadás során a pályakezdés, és az álláskeresés akadályai, nehézségei kerülnek a fókuszba. A pályakezdési tanácsadás egyéni konzultáció keretében történik, előzetes időpont egyeztetést követően.

20000 Ft / óra
(minden óra 50 perces)

MERJ SEGÍTSÉGET KÉRNI

Ha úgy érzed, hogy olyan problémád van amire itt nem találtad meg a megoldást, akkor is írj nekünk bátran, és segítünk megtalálni a megfelelő szakembert.

PÁLYAKEZDÉSI TANÁCSADÁS

Miben segíthet?
– meglásd a szerepedet, abban a helyzetben, amiben vagy
– önbizalom, önértékelés növekedhet
– csökkentheted a korábbi negatív tapasztalataid bénító erejét
– az aktuális ismerkedések megkönnyítése
– szemléletváltás

Mi történik, mi várható?
– Átbeszéljük a társkeresés során felmerülő és számodra nehézséget jelentő helyzeteket.
– Érzelmi intelligencia teszt
– online jelenlét
– kommunikáció
– viselkedési repertoár elemzése közösen

Loading...